Adde delad segrare!

Det blev en felfri runda och delad seger för Addison i 4-årsfinalen! Hur grym är han inte?! Han har utvecklats hur mycket som helst under veckan på Grevagården och igår visade han upp riktigt fin hoppning. Har nog aldrig hoppat så bra tidigare, jag blir så himla stolt över honom! Det var 167 4-åringar med från början och 30 stycken klarade av att hoppa felfritt i båda kvalen. I finalen var sedan 17 av dem felfria igen och fick dela på segern – Adde var en av dem <3

Även Bionzo har tagit stora steg i rätt riktning och satte en till felfri runda i gårdagens consolation. Malte gick 7-åringarnas consolation trots att han är 6 år. Ett nedslag blev det men han hoppade fint!

Nu är det sista dagen här i Skövde och Saidie ska hoppa 7-åringarnas final lite senare. Håll tummarna!

addisgrevagården

Finaste Addis igår efter prisutdelningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *