Det händer grejer…

Jag är ju inte så bra på att uppdatera bloggen med filmer. Anledningen till det är att jag inte vet hur man gör :O Har dock uppdaterat hemsidan med nya filmer. Bland annat på fyraåringarna från Champion of the younsters… Kolla in stallmim.com.

Det händer en del grejer i stallet. Maav letar en ny medryttare, någon som vill rida lättare dressyrarbete och mysa i skogen. Han är 25 år nu och en riktig gentleman – fortfarande pigg och glad! Gärna någon som vill rida så ofta som möjligt (minst 2-3 dagar/vecka). Ingen ekonomisk ersättning behövs men gärna lite hjälp med kvällsfodringar ibland.

Sedan har vi en box ledig from 1 oktober eller 1 november. Och så kommer Malte att bli till salu efter Breeders trophy. Moa har insett att hon inte hinner inte med 3 hästar när hon pluggar, Bionzo vill hon inte sälja och Whoopsi kommer ingen annan att orka med, haha… Men Malte är världens snällaste! Okomplicerad i alla lägen och dessutom väldigt ridbar och med stort hopp. En häst som passar typ alla.

Maila nya adressen stallmim@outlook.com för info om stallplats, Maav eller Malte.

maavi

Gammelgubben håller formen!

Malte

Maltesen in action…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *