En händelserik helg.

Det blev en tävlingsledig helg. Lite skönt faktiskt… Har haft en del annat att stå i eftersom tre nya hästar flyttade in igår. Vi har även flyttat runt några av våra egna hästar för att få dem bredvid varandra i stallet och så. Nu är det 100 % ordning och det känns toppen.

Stallet är fullt förresten. Skönt att responsen var så bra på de lediga boxarna. Och de som flyttat ut gjorde det ju av andra anledningar än att de vantrivdes (tror jag, haha.). Jag kommer att sakna de fyra hästarna och hästägarna som flyttade/flyttar ut nu. Men kommer ju att träffa dem i ridhuset i alla fall 🙂

Förutom allt fix med hinkar, hö-påsar, nya namnskyltar, boxnummer som bytts, tömning och uppfyllning av boxar och ridning såklart – så har jag passat på att vara lite normal också. Det blev ett varv på Fors 9-hålsbana med Niklas och Robin, en utekväll med bästa tjejerna med förfest på Lilla Essingen följt av Soap bar och Sturecomagniet. Och igår såg jag säsongens första hockeymatch också. Anchors mötte Huddinge borta och fick storstryk. Aj aj… Moa var med och såg sin livs första (?) match. Hon tyckte faktiskt att det var roligt men var lite besviken över att man inte kunde se spelarna bättre bakom all utrustning. Får hoppas på att det kommer finnas foton på dem i matchprogrammen framöver så jag får med mig Gummi igen…

mallafest

 Såhär såg jag ut i helgen – på golfbanan, i stallet och på hockeymatchen. Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *