Äntligen kvalade!

Här var det dåligt uppdaterat. Förra veckan var fullspäckad – allt för att hinna med att se så mycket av VM som möjligt!

Tävlade min 3 vuxna djur i helgen med helt okej resultat. Hijo fick ett nedslag i 1,30 och två i 1,40. Tråkigt på nedslagen såklart men känslan var trots det jättebra och jag var faktiskt nöjd ändå. I 1,40 missade jag lite på en linje och fick två hinder på raken, förutom det så var han super.

Lina gick för första gången direkt in i 1,45. Hon gjorde det bra men hade lite för mycket energi och vi fick två bommar ner. Synd eftersom ett nedslag hade räckt till WR och placering. Men hon gör 1,45 väldigt stadigt nu ändå och såhär i efterhand tror jag att en förklass hade gynnat oss… Tar med mig det till nästa gång.

Helgens bästa var min lilla stjärnfux! Felfri i 1,30 och 1,40 – klockren hoppning och kvalad till Flyinge – YEEEEES!!! Hon är så jäkla grym och äntligen satt allt där det skulle. Är så sjuuuukt taggad för 7-årschampionatet och vill att det ska bli oktober NU!

s 001

 Världens finaste 7-åring <3

Foto: Emelie Andersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *