Adde var grym igår!

Hade en riktig kanon-träning hos Helena igår. Adde var så himla duktig, helt klart hans bästa pass hittills. Sista banan låg på 105-110 och Helena sa att hon gärna skulle vilja höja 4 hål till… Haha. Stora valpiga hästen kanske blir en stjärna i alla fall 😉

Skönt med en riktig håll-käften-träning efter min och Linas träning för Peter Eriksson förra veckan. Glömde skriva det här men det var nog den värsta träningen någonsin. Inte själva träningen i sig – utan våran prestation! Den var under all kritik. Lina var så otroligt spänd att det inte gick att få kontakt med henne. Allt jobb som jag lagt ner och alla framsteg hon har gjort med framförallt KGs hjälp – kändes helt bortblåst. Hon var het, stark och okontaktbar. Hon kan bli så runt andra hästar, ibland går det bättre ibland sämre. Nu gick det sämre (eller sämst skulle man kunna säga). Som tur är kunde vi mentalt stryka den och efter ett hopp-pass hemma i lördags, gick det trots allt ganska bra att hoppa 1,45 på Sundbyholm. Tur att vi känner varandra så bra och kunde radera den där träningen snabbare än kvickt.

Nu ska jag förtränga det där helt. Bara fokusera på bra saker – som min fina Addison igår <3

addis

 Vackraste hästen i stallet! (och nej Moa, Bionzo är inte vackrare än Adde, det är bara du som tycker det… Och möjligtvis uppfödarna Rebecca och Maria ;))

En kommentar till Adde var grym igår!

  1. maria skriver:

    Klart att Bionzo är vackrast! Inget att diskutera Malin 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *