Riders Trophy imorgon!

Fullt upp idag med ridning, packning och träningar. Imorgon bitti åker vi med fyra hästar till Åby i Norrköping. Lina, Hijo, Whoopsi och Malte åker med. Saidie skulle egentligen följt med, men får stanna hemma nu när hon är kvalad. Lika bra att spara på sprången hos min fina fux. Hon får istället gå en 1,30 inomhus nästa helg som förberedelse inför Flyinge.

Jag gillar Åby och är väldigt taggad för att rida Riders Trophy. Lina gick bara två kval ifjol men tog poäng i båda. Den ena kom hon med till kval två och den andra gick hon vidare till den TV-sända delfinalen där jag tyvärr utgick eftersom min känsla var dålig. Hon gjorde en tvärnit på framhoppningen och jag flög av rakt in i sista oxern. Blev tyvärr lite skakig själv efter det och kunde inte hålla ihop det inne på banan… Hoppas på revansch i år! Nu har jag ju två hästar i kvalen också när kung Hijo gör Linis sällskap – lyxigt!

hijolina

…..Mina fina! Bilden beskriver hästarna väldigt bra. Hijo är alltid nyfiken och jätteglad, Lina är lite mer skeptisk till sin natur. Framförallt när Hijo är i närheten av henne. Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *