Skithelg!

Upp som en sol, ner som en pannkaka. Jag gjorde en riktig ryttartabbe på ett hinder i finalen och bad Lina ta av alldeles för stort. Hon litar normalt sätt på mig, men är samtidigt väldigt försiktig och känslig och tyckte inte att det var ett bra beslut utan stannade istället på hindret. Hon som som nästan aldrig stannat (sist på framhoppningen i SRT ifjol, för snart ett år sedan) blev lite chockad av situationen och sa upp sig helt… Jag var så äckligt besviken på mig själv. Vad höll jag på med egentligen????!!!

Usch och fy tusan. Gick in och hoppade en 1,30 dagen efter, då kändes det bra… Tur. Förlåt fina fina Lina <3

Till råga på allt blev resultatet av nattens valvaka inte heller vad jag hade hoppats. Vilken jäkla skithelg 🙁 🙁 🙁

whoopsi

…..Skönt att någon presterade i alla fall. Whoopsi var felfri i 1,30 och hade ett skitnedslag i 1,40. Såg riktigt bra ut i helgen och verkligen tillbaka efter sin sårskada som gjorde att hon missade bla. Champion of the youngsters. Hoppas detta håller i sig till Flyinge, då ser det ljust ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *