Död mobil!

MIN TELEFON BLEV ÖVERKÖRD AV EN LASTBIL IMORSE!

Så onödigt och nu är den i tusen bitar. Nås på mail eller facebook en tid framöver…

Skönt att hästarna känns fina i alla fall. Jag strök Lina och Hijo från Umeå. Jag kände att det var långt för mig att åka hela vägen upp själv och dessutom vill jag hinna trimma Saidie ordentligt i helgen eftersom Breeders-veckan är redan nästa vecka (weeeihoo!). Blir Runsten på lördag istället för dem. Lina kommer att hoppa två klasser (120 och 130) och Hijo en (130). Hej svejs..

 

 

 

2 kommentarer till Död mobil!

  1. Moa skriver:

    Haha hur fan hamnade den under en lastbil?

  2. Malin skriver:

    Jag tappade den såklart när jag var ute och red… Och så hittades den av en hovslagare när den precis blivit påkörd. Suck…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *