Flyinge-auktionen!

Breeders Trophy börjar närma sig och auktionsfilmerna finns att se på sshs hemsida. Jag har kollat och som vanligt är utbudet blandat. Många hästar är ganska olika varandra vilket blir kul på budgivningen sen. Man vet aldrig riktigt vilken häst som kommer att glimra till lite extra väl på auktionsdagen. Dagsformen kan absolut vara avgörande för hur budgivningen slutar, en häst som visar sig dåligt på auktionskvällen kan förbli osåld medan en som gör sig bra kan få bud som skjuter i höjden.

För er som inte varit på någon av auktionerna kan jag verkligen rekommendera det, även om man inte ska köpa. Det är jättekul att sitta på läktaren och bara kolla på hur hästarna hoppar och vilken uppslutning på bud varje häst får! Jag har mina favoriter, och om jag skulle buda i år – skulle det antagligen bli på katalognr. 4, 8, 12, 17, 20 eller 25. Någon specifik ordning på dessa har jag inte – eftersom jag troligtvis inte ska ropa hem någon i år… Jag har ju redan världens finaste 3-åring hemma <3

Har faktiskt börjat rida på Sera lite igen efter hennes sommarvila. Hon har skött sig super och om ett par veckor tänkte jag börja hoppa in henne! Superkul!!

mmm 027

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *