Runsten imorgon med mina trotjänare <3

Imorgon blir det tävling på Runsten! Så skönt med en nära tävling… Jag åker själv med Hijo och Lina. Just dessa två är väldigt okomplicerade att ha med sig när man är själv – de har ju varit med ett tag… Pratade med Moa om det idag, jag har haft Hijo i snart 7 år och Lina i 6 år. De har med andra ord varit med större delen av mitt vuxna liv och jag känner dem väldigt väl – och de har lärt mig såå mycket under åren! Mina största ridsportsliga framgångar har jag absolut fått med dessa två och jag har dem att tacka för otroligt mycket <3

hijobreeders

 

Gammal bild på Hijo – påväg mot 7-årsfinal på Breeders Trophy 2010!

Ser dock ut som att jag la honom lite stort på det här hindret, haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *