Varsitt pris på Runsten…

Hästarna hoppade fint på Runsten. Lina var dock lite spänd, vet inte riktigt varför men kanske för att jag inte hoppat henne inomhus något innan, men jag vet inte… Felfri och en andraplats i 1,20 men ett nedslag i 1,30. Helt okej första inomhustävling och misstänksamheten mot hinder som hon hade i finalen i Norrköping, kändes inte av det minsta. Skönt!

Hijo var jättefin och nu fungerade ridningen också – felfri och en 7:e-plats i 1,30.

Nu ska jag beta av allt jag kan på kontoret och imorgon blir det packning och förberedelser hela dagen – för på onsdag morgon åker vi till Breeders Trophy med Malte, Whoopsi och Saidie! Det ska bli så kul 😀

hijoslagen

….Blev slagen av en 12-åring i 120. Hahah… Hijo fick hämta Linas pris och var så snygg som vanligt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *