SAIDIE I FINAL!

Uppdatering från Breeders Trophy, bästa Saidie är i final! Hon är så fantastisk min fina fux <3 Ett nedslag idag men det räckte ändå. Supertaggad liten Saidie så jag hoppas hon taggar ner lite tills finalen på söndag…

Malte har tyvärr inte visat upp någon bra form. Han som har varit så jämn hela säsongen har sett matt ut och fått nedslag i båda kvalen. Trist att en formsvacka skulle komma precis nu. Whoopsie var däremot jättefin, tyvärr sista hindret ner och precis utanför final. Så nära och så surt för Moa 🙁

Imorgon blir en ”mellandag” för oss och på söndag hoppar Saidie 7-årsfinalen och Whoopsi den andra 7-årsklassen. Älskar Breeders-veckan!!

saidiefinal

Finaste lilla röda stjärnan <3 På söndag ska vi ha roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *