Mycket har hänt…

Jag har haft så mycket att stå i sedan Breeders så  bloggen har blivit lite lidande…

Saidie var hur som helst jätteduktig i 7-årsfinalen! Tyvärr två hinder ned, insprånget i trekombinationen och sista hindret, som var ett räcke… Såklart tråkigt med nedslagen men Saidie gjorde sin debut i 1,40 inomhus och banan var ganska stor så jag är lite nöjd ändå. Whoopsi hoppade lilla finalen och var felfri, hon såg riktigt fin ut.

Med oss hem fick vi lite oväntat en 3-åring. Det var egentligen inte tanken i år – och eftersom de tagit ut en häst innan på samma summa som mitt bud var – trodde jag såklart inte att jag skulle få henne. Men klubban slogs i bordet och en otroligt söt 3-åring var vår! Så himla kul och nu får Sera en jämnårig kompis att leka med också…

En in – en ut brukar det ju heta. Och idag sålde vi våran riktiga gentleman Malte. Lite vemodigt såklart, han är ju en riktig klippa och en jättefin hoppare som vi verkligen kommer att sakna – men jag är helt övertygad om att han kommer att få det super i sitt nya hem!

corridahopp

 

Corrida heter den här skönheten e. Click and Cash – Steve’s Friend xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *