Fina hästar men stolpe ut…

Fina hästar idag igen. Men det ville sig inte riktigt idag heller 😛 Hijo fick hoppa 1,45. Jag har inte hoppat det på honom på två år men eftersom han kändes så fin i fredags ville jag testa. Och han var faktiskt jätteduktig!! Två nedslag blev det, som jag tar på mig själv. Nu vill jag hoppa svår klass på honom snart igen 😉

Lina var också fin i 1,35-klassen som hon fick hoppa idag, tyvärr sista hindret och precis utanför placering. Ganska beskrivande för min helg i sin helhet egentligen. Jättefina hästar men stolpe ut om man kan säga så… Nu blir det lite jogg ett par dagar och sedan full fokus mot nästa helg. Då ska även Saidie få tävla igen.

Eftersom tävlingen slutade tidigt idag hann jag och Moa även trimma hästar här hemma och nu ska vi gå på Hockey! Hej hopp

hijolinis

……..Mina pärlor. Dock inte idag. Linis är inte sådär mörk längre och Hijo är inte sådär ljus… Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *