Hoppas på att formen går upp nu!

Jag lovar att det kommer ett längre inlägg om Maav i nästa vecka. Jag kan inte skriva det nu. Sitter på kontoret och vill inte sitta här och gråta. Kan se lite märkligt ut om någon kommer in…

Hur som. Jag var hos KG igår och tränade. Lina fick åka med eftersom hon inte känts helt hundra på senaste tiden. Hennes form var ju helt fantastisk i våras och sommras när hon fick placeringar i många 1,40-1,45-klasser och hoppade 1,50 med ett nedslag. Den känslan som jag hade då – har jag tyvärr inte haft nu… Hon har hoppat fint och gjort sina uppgifter bra, men det lilla sista, det som krävs om man ska hoppa svår klass, har inte riktigt funnits där… Har inte kunnat fråga KG heller eftersom jag har prioriterat Saidie de senaste träningarna, men igår var det Linas tur. Jag förklarade vad som inte funkar, KG kollade 15 sekunder och sedan kom svaret. Vi rättade till några småsaker och efter det fick jag en fantastisk känsla igen! Han är så otroligt skicklig den där farbrorn alltså!!

Tänkte från början göra min debut i ett Volkswagen-kval i helgen men bytte klass förut när känslan inte var den bästa… Nu tyckte KG att jag kunde hoppa det i alla fall. Men jag vill gärna känna på det här lite först, börjar med en 1,35 på fredag så får vi se sen…

 

Lina

Softline H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *