En negativ spiral.

Hela förra veckan var fylld med mest tråkigheter. Det speglade även av sig på resultaten jag fick i Södertälje i helgen… Jag hade som ni förstår ingen vidare bra helg. Saidie kändes springig och hoppade inte lika bra som hon brukar och Lina är nog inte helt okej. Det kändes ändå bra efter KG-träningen och även i kvalet, men i finalen när det blev svårt så kändes det tydligt att någonting inte är som det ska… Dags att göra en check på henne nu. Hon brukar kunna bli lite matt på hösten och tappa form då, det brukar oftast ge utslag på blodprov när någonting är fel. Ska försöka ta ett i veckan…

Den hästen som känts bäst i helgen är faktiskt Hijo. Han har hoppat fint och jag får till ridningen bättre och bättre nu. Tyvärr två nedslag efter varandra på sista linjen i fredags. I lördags fick vi ett nedslag men känslan var i alla fall bra.

Stryker ett streck över förra veckan och hoppas innerligt att denna blir desto bättre.

maavi

 

…..Världens finaste Maav när han rymde från hagen i somras. Väldigt pigg 25-åring då… Hoppas att det finns gräs, hästkompisar och hinder som han kan hoppa över på andra sidan. Då behöver jag inte vara orolig över hur han mår… <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *