Vem vill ha mitt fina fina avelssto?

Jag hade egentligen tänk mig att sälja Hermione redan för ett år sedan eftersom det blir dyrt för oss när vi inte har möjlighet att ha henne hemma (hon står på ett stuteri i Nykvarn). Flera uppfödare hörde av sig ifjol men eftersom hon fortfarande gick med föl vid sidan och hade ett annat i magen, blev det lite krångligt så jag beslöt mig för att behålla henne ett år till.

I våras blev hon dräktig med Armani code på första försöket. Men olyckligtvis så kastade hon så sent som i augusti… Vi vet inte varför och de senaste åren har hon blivit dräktig på första försöket och haft både enkla dräktigheter och fölningar. Men nu går hon alltså tom eftersom vi tyckte det var för sent att betäcka om.

Jag gör därför ett nytt försök nu. Önskar hitta en seriös uppfödare och ett bra hem eftersom jag bryr mig otroligt mycket om den här hästen. Vi tävlade upp t.o.m 1,35m när hon var 6 år och hon hade verkligen massor av kapacitet, försiktighet och mod. 1,62m i mankhöjd men med stor galopp och massor av power, en framåt häst som verkligen ville samarbeta och älskade att hoppa.

Jag är öppen för förslag och kan tänka mig att sälja, byta mot föl eller unghäst, eller ge bort henne i byte mot ett av hennes kommande föl…

Sprid gärna!

hermifölis2

Hermione och Bellatrix Mim sto f. 2013 e. Contant Q som blev utsedd till Södermanlands bästa hoppföl ifjol.

1raven

Snygga Ravenclaw Mim hingst f. 2014 e. Corporal vdl.

hermione

 

 

Hermione i Falsterbo 2008. 

En kommentar till Vem vill ha mitt fina fina avelssto?

  1. Eva Pettersson skriver:

    Hej Malin. Vi har ett förslag. Du kan väl maila mig så tar vi det via e-posten istället.//Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *