Stackars Lina!

Nu har Lina varit hos Doktor Nolting och som jag befarade är inte allt som det skulle. Enligt Björn har hon antagligen roterat hoven i en landning eller liknande så att djupa böjsenan har tagit stryk.. Såg fin ut på röntgen men var halt vid böjprov och longering på asfalt. Hon behandlades i ligamenten i hoven och kommer förhoppningsvis vara återställd och kan sättas igång igen om en månad <3

Stackars Lina som har behövt hoppa med detta… Vad sjukt tapper hon ändå har varit och hoppat flera klasser felfritt med en skadad böjsena. Jag är lite arg på mig själv att jag inte kollade upp henne efter Åby där hon började kännas lite sämre. Men då tänkte jag att det var mitt fel och att jag inte red tillräckligt bra. Ska kompensera henne med massa godis och mys under den kommande månaden!

november 066

<3<3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *