Full fart…

Lina får ta det lite lugnt redan nu pga skadan medan Hijo och Saidie är i full träning inför Strömsholm. Unghästarna går också för fullt än så länge. Adde är inbjuden till en unghästclinic på Strömsholm för Jens Fredricson den 5/11 så vi tränar på med den i sikte.

Och för mina fantastiska 3-åringar är utbildningen i full gång. Jag älskar verkligen att jobba med både Sera och Corrida. De är så himla smarta båda två. Corrida har jag travat på uppsuttet än så länge medan Sera har börjat hoppas in. Hon är smart om någon, vet inte om jag någonsin haft en så intelligent unghäst tidigare. Hon lär sig otroligt snabbt och hoppade sitt första uppsuttna hinder för två veckor sedan, förra veckan hoppade hon redan en liten bana i galopp. Hon förstår precis och har riktigt bra bjudning mot hinder och tycker redan att det är superkul 😀 Ska försöka lägga upp en film på henne på min instagram denna vecka.

corridasera

 …..Mina fina småttingar!

serahopp

Super-sera hoppar. Hon har fått en rejäl mage under sommarbetet men den hinner nog försvinna till våren när tävlingsäsongen startar… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *