Valackernas tränings-tisdag.

Igår hann jag med två träningar. Tjejerna fick arbeta på hemmaplan medan världens finaste killar fick träna hos Helena och för KGRunsten. Började med Adde och Bionzo hos Helena. Båda skötte sig bra och slog dessutom höjdrekord igår, hehe. Helena gillar att höja ibland när hon ser att det finns lite hopp i hästarna 😉 Vet inte exakt vad vi hoppade, men kanske 1,20? Det gick lätt i alla fall som tur var.

På eftermiddagen var det Hijos tur att få ett markarbetspass för KG. Det var länge sedan jag tränade Hijo för honom men det gick jättebra! Jag vet att jag är tjatig men KG är så sjuuukt duktig. Det är ingen slump att alla tider hos honom alltid är uppbokade.

Idag ska jag jobba kontor, åka ut och hälsa på Hermione, Bella och Raven och sedan vidare till stallet och hålla i stallmöte! Ikväll blir det fika med saffransbullar med vanilj och mocka-choklad-rutor. Nom nom.. Full dag som vanligt.

blandat1314 395

 

 

Charmtrollet Hijo. Typisk Hijo faktiskt. Fastnat i halmnätet men skulle aldrig få panik för det utan står still och kollar på mig ”hallå matte, jag sitter fast här” tills jag kommer in och hjälper honom loss… Haha.

Adde fastnade på samma sätt förut. Han fick såklart panik och slet sönder täcket (och nätet tror jag?) och ställde sig sedan och skakade i ett hörn i boxen. Nu har har han fått ett Bucas-täcke som inte kan fastna i istället. Lika bra, han är ju lite kinkig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *