Lördag med stall och födelsedagsfirning.

Super-Sera hoppade igår igen. Det blev både vattenmatta och grind den här gången – liten film ligger uppe på insta, malinkfredriksson. Hon är så duktig min lilla skrutt! Corrida gör också framsteg, jag kan hoppa upp själv nu och galopperade dessutom på henne för första gången igår. Det gick bra förutom att hon höll på att stupa en gång. Hon snubblade i galoppen och gick ner på knä i farten. Som tur var orkade hon ta sig upp i ett bocksprång istället för att slå på näsan… Nästa vecka börjar vi med hennes inhoppning 🙂

Idag har jag inte ridit alls. Gick upp vid 07 och åkte till stallet för att mocka mina 6 boxar, fylla vatten och sopa stallgågen. Saidie, Hijo och Lina fick gå i skritten under tiden och unghästarna fick nöja sig med motion i hagen. Ströade sedan upp en box till vår nya hyresgäst som flyttar in  ikväll. Därefter blev det en snabbdusch och en megasnabb sminkning innan jag tog bilen till Fåfängan för en brunch med Josse, Mia och Eva. Josse har fyllt år så vi skulle egentligen ha firat lite men en brunch känns lite blekt för en 2*-årsfirning. Får bli utgång helgen efter Strömsholmstävlingen så vi kan fira med lite lyxigare grejer än äggröra 😉 Avslutade sedan brunchen med en snabbvisit i Nacka Centrum innan hemgång…

Nu är jag hemma igen och har typ 2 timmar på mig att göra ingenting (skönt!!) innan jag ska förbereda mig inför en kväll på stan med middag och födedagsfirning av Tessi som fyller år idag!

sera2

Super-Sera <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *