Fest, hästar och hockey. Det vanliga alltså ;)

Blev inget direkt Halloween-firande utan satsade istället på födelsedagsfirande i helgen. Jättekul i lördags kväll med middag ute med avslutande utgång. På Soap Bar också, som är lite av ett favoritställe… Lyckat!

Igår fick Hijo och Saidie varsitt förberedande trimmpass. De ska nämligen få hoppa för Pether i eftermiddag. ÄNTLIGEN är han tillbaka och håller träningar på Runsten! Det var på tiden *klappar typ händerna av förtjusning*. Lina och unghästarna fick vila igår och efter stallet åkte jag till Torvalla och kollade på när Anchors fick stryk av Visby Roma. Aj aj…  Nya tag mot Åkers på onsdag.

Nu ska jag sätta full fart med kontorsjobb. Pether-träningen börjar redan vid 15 idag. Håller samtidigt en tumme för att det inte finns några lösa benbitar på Bella som ska röntgas idag. Det klarar jag mig utan. Lotta och Andreas röntgar alltid unghästarna tidigt så att eventuella benbitar kan plockas bort innan man börjar med inridningen, smart tycker jag! Lite rörigt inlägg, men det är ju trots allt måndag 😉

mallanhallo

Lördagkvälls-selfie :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *