Pether-träning och Clinic för Jens.

Träningen för Pether gick jättebra med Hijo och mindre bra med Saidie. Hon var fin under markarbetet men när vi hoppade större blev hon lite springig. Hijo kändes däremot super <3 Får se hur det går på fredag, då ska båda hoppa första kvalet i Riders TrophyStrömsholm

Jag åker ju till Strömsholm redan idag, men med Addison som ska gå clinic för Jens Fredricson. Jag är faktiskt lite nervös… Adde var inte på sitt bästa humör igår, utan skulle upp på bakbenen några gånger. Hoppas vi bara galopperar under hela clinicen, då kan han inte resa sig. Haha. Ne men jag hoppas kunna få lite bra tips på honom, jag tror ju att han är en liten oslipad diamant.

juni 035

Finaste Kingen Hijo <3 Här bild från en 1,50-klass på slottsbanan på Strömsholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *