Lyckad clinic!

Det var jättekul igår! Jens gillade verkligen Adde och jag fick honom dessutom lite tillriden. Tanken var nog egentligen inte att Jens skulle rida själv, men han såg nog Adde som en utmaning och jag blev jätteglad när han frågade om han fick rida! Superkul att se sin häst från marken med ett proffs på ryggen.

Jens liknade honom med en Ferrari som kräver en del skicklighet hos ryttaren och massor massor med tålamod. Han tyckte att det fanns mycket kvalitéer hos Addis och jämförde honom med Lunatic men var också tydlig med att han kommer att kräva mycket jobb på vägen för att bli bra… Det känns motiverande.

Jag är jätteglad för att jag fick möjligheten att vara med på clinicen och ännu mer glad över att Jens red honom i närmare 30 minuter och hela tiden förklarade vad han gjorde och hur han tänkte. Pappa var med mig och filmade lite, ska försöka få upp ett klipp på youtube sen.

Imorgon blir det Strömsholm igen. Hijo, Saidie och Whoopsi ska hoppa Riders Trophy.

jensadeeeAddison med Jens på ryggen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *