Sista tävlingen och firning av Niklas och Pappa!

En fullspäckad vecka till ända. Även årets sista tävling är gjord. Jag hade anmälningar till Flyinge men tog tillbaka dem igår.  Men en skadad favorit-Lina och en Saidie i formsvacka känns det för långt att åka med bara Hijo. 

Vi hade tre hästar i Riders Trophy i fredags. Saidie fick 8 fel, Hijo 4 och Whoopsi var felfri. Både Whoopsi och Hijo kvalade sig vidare till kval två. Moa valde dock att inte rida för att spara på Whoopsi som ska gå tvådagars-kurs för hennes holländska tränare Maurice imorgon och på onsdag. Hijo däremot fick hoppa kval två. Han gjorde det bra men jag tappade rytmen när jag försökte svänga innanför till hinder nr. 4, men misslyckades. Jag hittade någon annan väg som inte alls var bra. Krokigt blev det och fjärde hindret föll i backen, liksom 5 B som kom precis efter. Förutom det hoppade han jättebra – fast det hjälper ju inte, åtta fel kvalar man inte till någon final med… Suck. Men det känns ändå ganska skönt att säsongen är slut nu. Det har varit ett väldigt intensivt år och jag är faktiskt taggad för en vinter med massor utav träning för att förhoppningsvis kunna starta säsongen 2015 i riktigt bra form. Det ser jag fram emot 🙂

Igår avslutade jag helgen med att gratta Niklas som fyllde år! Sedan såg jag såklart både VW GP från Billdal och världscupen från Verona på tv. Och så blev det hockeymatch-kik i Länna sport Arena också och lite firning av världens bästa pappa såklart! Moa la upp en jätterolig film på pappa på instagram (Movva). Haha, han är inte bara en klippa till pappa, utan faktisk jäkligt skön också 😉

pappaniklas

Världens bäst Pappa och Nicke (på golfbanan såklart…). Love yaaaa <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *