Tanläkare och vet-check.

Igår hade vi Daniel tandläkare ute på Söderby och det gick bra! Bionzo och Sera såg värst ut i munnen och Corrida tappade tre mjölktänder under sin undersökning. Haha, tänderna bara ploppade ut en efter en 😉 Corre blev även skodd för första gången hos oss igår. Hon skötte sig jättebra, känns nästan lika klok som Sera

Saidie och Hijo vet-checkades även när Marianne veterinär ändå var på plats hela dagen. Hijo var jättefräsch men Saidie är troligtvis lite överansträngd. Blir bra med lite hoppvila för henne nu 🙂 Hijo skulle egentligen också fått hoppvila men eftersom jag fick frågan om jag ville träna för Bo i början av december så håller vi igång fram tills dess. Blir jättekul att höra vad Bo tycker om honom!

Vill förresten flagga lite för att Maavs box kommer att bli ledig 7/1. Just nu står våran gamla Fabio i den medans hans nya ägare Sarah är på praktik hos Erika Lickhammer. Men när hon kommer hem igen åker Fabi tillbaka till Strömsholm där Sarah går på gymnasiet och då blir boxen ledig… Maila stallmim@outlook.com vid intresse. Eftersom vi har mycket dressyr i stallet just nu så vore en hopp eller fälttävlans-ryttare roligt att få in. Men det viktigaste är en trevlig person och helst en snäll häst 😉

fabi

Fabio har tidigare tävlats av mig, Ida och Moa! Jag red dock bara en eller två tävlingar på honom. Ida och Moa tävlade honom desto mer 🙂 På bilden är det Moa som rider 1,35 under Runstens equestrian games 2011.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *