Ryttargalan!

Igår var jag på Ryttargalan med 20 stycken andra från Runsten. Det var verkligen jättekul! Väldigt väl arrangerat och med mycket trevligt sällskap 😀 En bättre onsdag kan man minst sagt säga.

Imorse gick det dock lite tyngre.. Haha, men det var bara att bita ihop. Väl i stallet kändes det desto bättre. Man blir ju skapligt inspirerad och motiverad när man får ta del av alla svenska topprestationer på en gala.  På ett sätt lite tråkigt att Runsten, som är en så pass stor klubb, inte har sin lilla gala kvar längre. Den var lite rolig ändå. Men jag kan förstå att det var ett stort projekt att rodda den…

klänning

 

 

 

Jag var lite förvirrad igår och tog typ inga bilder, verkligen dåligt och jag måste bättra mig!! Men den här klänningen hade jag i alla fall på mig och den fällde så mycket glitter att man antagligen kunde se på glitterspåren vart jag hade varit 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *