Hijo är såld.

Jag skrev tidigare att jag haft lite ont i magen av två olika anledningar. Dels lilla Raven som vi misstänkte en fraktur på. Han har blivit röntgad och  mår bättre nu, men står fortfarande gipsad på box.

Magont nummer två handlade om Hijo. Det var några som var intresserade av honom. Och obehaget inför besiktningen handlade inte om nervositet över att han inte skulle gå igenom. Tvärt om. Jag hade en väldig ångest över att han antagligen skulle vara UA, vilket han också var…

Att skiljas från en vän som jag har haft större delen av mitt vuxna liv, som har lärt mig otroligt mycket, gett mig så mycket glädje och så många fantastiska stunder. Alltid positiv och med glimten i ögat. Ibland har dock gränsen mellan buse och charmtroll varit svår att dra. Han är en otroligt personlig och spexig häst som älskar att synas och få uppmärksamhet. En häst som har betytt otroligt mycket för min karriär och inte minst för mig personligen.

Jag kunde inte hålla tårarna borta när jag lämnade honom (hos Fredrik Spetz som jag inte känner så väl… Lite pinsamt…). När Maria Östman sedan frågade om honom mitt i fördrinken med Runstensgänget så kom tårarna igen. Och så har det nu varit i ett par dagar. Jag är egentligen för blödig för hästförsäljningsbranchen. Jag älskar mina hästar lite för mycket… Lovar att ni ska få ett inlägg om Hijo och hans karriär så småningom. Men nu måste jag avsluta innan jag snyter upp hela lagret av toapapper här på kontoret.

Jag kommer inte att köpa någon ny häst i hans ställe – så boxen står nu ledig för en ny inackordering. Som jag tidigare sagt kommer även Maavs box hyras ut när Fabio flyttat tillbaka till Strömsholm. Maila stallmim@outlook.com vid intresse! 

hijolove

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *