Försöker tänka på annat…

Blir en lugn helg för mig. Försöker se så mycket som möjligt från Friends  på TV och inte bara gå runt och vara ledsen över Hijo. Jag intalar mig själv att han får det jättebra. Betalar man en lite större summa pengar för en häst så borde man kanske ta väl hand om den? Jag hoppas verkligen det <3

Försöker att fokusera på de fantastiska djur som jag har hemma i stallet istället. Hoppade bland annat Corrida idag igen och det går framåt! Hon är inte lika övertygad som Sera om att hoppning är skitroligt men hon tycker att det är helt okej i alla fall… Kanske blir en liten insta-film på henne i nästa vecka.

corre

Corrida idag. Får nog jobba lite på frambenstekniken sen 😉 Observera förresten att jag inte har fått större rumpa, hade bara tjockjackan på idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *