Hoppat och storstädat!

Lina och Saidie har skrittat i två veckor och ska nu joggas igång den här veckan. Det passar perfekt eftersom Adde och Corrida gjorde sina sista hoppningar i lördags. Båda var jätteduktiga så vi avslutar lite på topp känns det som 🙂 Liten film finns på Corrida på min instagram malinkfredriksson. Sera vilar fortfarande och ska fortsätta med det ett tag till…

Själv har jag inte gjort något speciellt i helgen, förutom igår när både jag och Niklas var lediga (händer typ aldrig ens på helger eftersom jag har 5 hästar och han spelar hockey i div 1…). Vi storstädade verkligen hela lägenheten, tror inte det har hänt sedan vi flyttade ihop för två år sedan. Alltså storstädade innebär precis vad det låter + fortsatt inredning av vår walk in closet, sopsortering och besök till Östberga sopstation. Niklas och Ida (andra systern för er som inte vet) som också var med till Ösberga, slängde massor med grejer och jag slängde en matta som Pebbles haft som toalett under sin valptid. Nu är det mega-fräscht hemma hos oss och även om jag hatar att städa så är känslan efteråt faktiskt ganska nice. Städningen tog 6 timmar så man var ganska trött igår kväll!

Nu behöver jag inte städa någonting på resten av veckan. Ska bara stöka till igen, börjar nog redan idag eftersom jag och Ida ska baka lussebullar efter jobbet… Äääälskar lussebullar! Glömde förresten säga att vi var i Nacka i lördags och provade agility med Pebbles. Hon var superduktig och jag hoppas att hon får följa med sin moster dit flera gånger 😉 Nu ska jag avsluta det alltid lite spretiga måndags-inlägget och börja jobba. Har faktiskt jättemycket att göra den här veckan!

pebblesgömma

…….Detta hittade jag under soffan hemma, någon hade visst en gömma där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *