Hermione har fått ett nytt hem och vi har fått en ny häst!

Nu har även Hermione lämnat oss efter 7 år. Jag köpte henne och Hijo nästan samtidigt, hösten 2007. Hon tävlade som 5- och 6-åring och var en helt fantastisk tävlingshäst. Jag och Moa pratade om det för någon vecka sedan, hon var nog den med absolut bäst inställning av alla hästar vi haft. Väldigt försiktig, otroligt modig och med massor av power. Sedan älskade hon verkligen att hoppa. Det var därför jag inte ville släppa henne när vi efter en lång tids utredning inte hittade skadan som hon fick efter Breeders 2009. Vi betäckte och fick två jättefina föl, som ni som har hängt med här redan vet.

Funderingarna på att sälja har funnits lite till och från hela tiden men jag har haft svårt att släppa taget. Efter att ha tvekat ungefär hundra gånger så hade jag bestämt mig för att behålla henne och ta ett nytt föl i vår. Precis när jag hade landat i mitt beslut så hörde Marika av sig, en veterinär och seriös uppfödare i Värmland. Jag ångrade mig igen och nu i helgen skrev jag över världens bästa Hermione på någon annan. Men min magkänsla säger att det blir jättebra. Jag har dessutom fått en ny liten toppstammad stjärna i byte, Dexter FX e. Contendro – Landor S.

dexter

 Dexter!

Niklashemma

….Niklas följde med mig till Värmland i helgen, han är ju värmlänning. Vi gjorde Karlstad i lördags kväll och jag fick träffa flera av hans vänner som jag aldrig träffat förut. Blev en väldigt lyckad helg på flera sätt 🙂

dexterbella

…..När vi kom hem med Dexter till Nykvarn ställde jag in honom i en box bredvid Bella och insåg att de var ungefär lika stora. Dexter är ett halvår och Bella är 1,5 år och står närmast på bilden. Blir kanske en ponny och en jättehäst av dessa två?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *