Julbord!

Igår var jag på årets första julbord. Vi var med personalen på Sundby Värdshus, jättefint ställe med riktigt god mat faktiskt. Jag gillar julbord, men bara en eller max två gånger per jul…

Värdshuset ligger bredvid Sundby ridklubb där jag tävlade för många år sedan då jag hade min ponny uppstallad på ett kollektivstall i Huddinge. Jag vann min livs första klass där, en LD och jag var 14 år. Sedan har jag för mig att jag ramlade av i LC:n som gick direkt efter. Var oftast så i början av min tävlingskarriär. Tulipe, som min C-ponny hette, rev nog inte en enda gång under våra år på de lokala tävlingsbanorna, men hon kastade av mig desto oftare, haha. Ska försöka leta fram en bild på henne. Hon var väldigt vacker men inte så värst samarbetsvillig. Inte så konstigt när hon reds in lite halvdant som 4-åring och sedan mest reds av mig i skogen på helgerna. Hon var nämligen grannponny på vårt dåvarande landställe innan vi köpte henne som en halvinriden 6-åring… Sedan var hennes pappa ett arabiskt fullblod så hon var nog egentligen alldeles för svår som förstaponny för mig, men jag klarade i alla fall av mina 100 avramlingar i ett snabbt tempo 😉

julbord

…..Bild från igår! Bengt-Åke, Alex och Nathalie är några av de som jobbar på Söderby!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *