Julfika!

Alla boxar hos oss är uthyrda nu, skönt att få det löst före jul och nyår. Trodde inte att folk fokuserade på annat än julklappar och skinka såhär års, men tydligen finns det dem som byter stall också, vilket jag såklart är glad för!! Fyra boxar kommer att få nya hyresgäster efter nyår. Maav och Hijos boxar (som nu i december har besök av två elever till mig) och sedan två inackorderingar som tyvärr har dömts ut nu under hösten och försvunnit från gården 🙁

Hur som helst så tror jag att de nya hyresgästerna kommer att passa bra in hos oss också! Jag gillar faktiskt alla våra inackorderingar, både hästar och människor. Det är god stämning och trots att vi har många olika inriktningar och ålder på både djur och människor så är gemenskapen riktigt bra! Igår var det jul-knytis-fika hos oss, jag smet in likt Ove Sundberg utan att ha med mig något fika. Haha, dålig stil, jag vet men jag var inte helt hundra på att jag skulle hinna vara med och sedan är det ju alltid jag som bakar till stallmötena så jag tror att det var okej ändå 😉

stallfika

 Några av våra glada hästägare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *