Sjuk på Nyår…

Gott nytt år! Mitt nyår hade varit perfekt om det inte var för att jag vaknade upp med halsont. Jag som nästan aldrig är sjuk och så kommer det på nyårsafton, tack för den…

Vi spelade bowling kvällen innan och då var jag pigg, men kände på vägen hem att halsen började strula lite och sedan på nyårsaftons morgon var den helt körd. Såå tråkigt! Jag proppade i mig tillräckligt med medicin för att orka åka ut till stallet och sedan spela en hockeymatch med gänget som jag sedan firade nyår med.

Nyårsafton blev ändå otroligt lyckad med hockeymatch, champagne, hummer, oxfilé och chokladmousse med efterföljande fest och mycket trevligt sällskap. Helt perfekt om det inte vore för att jag ett par timmar efter 12-slaget kände mig fruktansvärt risig… Igår var jag också långt ifrån toppform – liksom idag… Hoppas på att friskna till snart.

Och till sist, välkommen 2015! Hoppas du håller samma klass som 2014 😉

hockey

Hockey på Långsjön!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *