Bockiga hästar och bebishästar!

Nu är jag på bättringsvägen! Red för första gången igår – på en övertaggad Lina och en övertaggad Fiston (hästen som jag hoppatränar 1 gång/vecka). Vet inte vad som tog åt dem igår men kan säga att jag fick en rivstart på hästryggen efter mina sjuka dagar inomhus 😉 Finns ett litet klipp på en av flera bockserier som Fiston bjöd på under gårdagens träning, på instagram…

Vi hälsade förresten på våra små barn nu under julledigheten. Bellatrix repar sig bra efter benbitsoperationen och hingstarna, som går ihop, kommer bra överens och ser jättefina ut! Spännande att se vad det blir av dessa tre!

fölenFinaste hingstfölen (ettåringarna numera!) Dexter e. Comtendro – Landor S till vänster Ravenclaw e. Corporal VDL – Classido i mitten och Moa till höger…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *