Trött…

Vi firade mammas födelsedag på Restaurang AG igår. Det blev rätt sent så idag är jag faktiskt lite trött idag… Men bara att bita ihop, har en del möten i eftermiddag och därefter blir det till att åka ut till stallet. Ska bl.a. rida en häst som jag tidigare hjälp till att hoppa in. Men idag ska den bara sättas igång efter vila och eftersom den kan bli lite eldig vill ägaren inte göra det själv. Jag gillar den hästen, ett stort svart halvblod e. Don Primero – Rohdiamant med mycket massa, ser ut lite som en Frieser.

Får se om jag hinner med mina små pinglor idag också. Har börjat rida dem igen efter deras lilla vila och de har skött sig jättebra båda två. Nästa helg blir det tävling igen för dem. Ska försöka hoppa lite i slutet av veckan…

mm 097

Igår fick Adde träna för KG och det gick jättebra. Fick tips om att galoppera längre intervaller hemma för att stärka honom. Han orkar inte riktigt hålla ihop sig och får därför  ibland lite tråkiga nedslag på tävling. Men det kommer, tar lite tid att växa i en sådan där stor kropp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *