Häst och fest, en älskad helg-kombo.

Vaknade upp igår och insåg att jag lagt upp en snap på när jag sjöng… Hahah alltså skämskudden på!! Men kul var det i alla fall i lördags. Jag och Niklas åt middag på Gondolen och därefter musikal på Göta Lejon (Förklädet, ingen höjdare direkt.) Därefter Ljungrens och avslutade med att möta upp några hockey-kompisar till NiklasPatricia. Moa och Eva var också med. Haha, alltså Patricia är ju ett kapitel för sig… Men riktigt kul var det i alla fall!

Igår blev det en heldag i stallet. Hoppade Sera och Corrida. Jag tycker att framförallt att Sera har utvecklat sin hoppning sedan sommaren. Corr är bara hoppade tre gånger så hon ligger lite efter… Ska bli jättekul att få igång dem ordentligt nu och om två månader tror och  hoppas jag att man ska se stora resultat på dem. Så kul med unghästar!! Filmklipp hittar ni här.

mallam2serahoppi

 Festfixad moi och finfina Sera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *