Tröttsamt

Man blir minst sagt less… Lina har känts superfin senaste tiden. Och jag var så taggad och glad över att jag skulle få tävla henne igen. Äntligen. Badade henne i fredags, två vändor med silverschampo i svansen för att få den riktigt kritvit, flätade manen för att kunna knoppa, gnuggade hovar, lindade ben, bytte till rent innetäcke med hals osv… Hon skulle vara så fin i sin come back! I lördags morse ringde Elin från stallet, Lina ville inte gå ut boxen. Jag åkte till stallet i racerfart och som tur var så var det ”bara” ett svullet bakben där svullnaden gått upp i hasen eftersom hon varit lindad. Rejält öm i hasen men detta gick som tur var bort efter några vändor i skritten. Dock fortfarande varm i hasen igår morse och tävlingen fick ställas in. Jag vill inte riskera någonting. Hon fick gå omkring looking like a superstar i sin grushage igår istället. Hopplöst. Tråkigt. Omotiverande.

Fick bli en 110-tävling med mina två 5-åringar istället. Sera kändes väldigt ofokuserad och trött. Ska kolla henne med Marianne om det är någonting som inte står riktigt rätt till. Corrida  var en liten stjärna och nollade sin klass. Och viktigast av allt – hon hoppade kombinationen okomplicerat utan minsta tvekan. Klipp på Corrida hittar ni på Instagram.

DSC_0635Saknar detta mer än någonting annat…

2 kommentarer till Tröttsamt

  1. Emmie skriver:

    Gud så segt!
    Har hon fått medicin för allergin eller hur har det blivit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *