Elitlaget i hoppning

Till omgång 2 och 3 som gick i helgen i Sundbyholm fick vi lite problem att få ihop lag. Flera ryttare var utomlands, en ryttare var skadad själv, 4 ryttare stod utan hästar som kunde hoppa.

Laget som red i omgång 2 bestod av Jessica Norkvist, Fredrica Söderström, Jannica Fernström och John Hickey. Vi slutade på en 5:e plats.

Omgång 3 som gick på söndag, där en ryttare skulle rida 1.30 och övriga tre skulle hoppa 1.40. Här hade vi klart med Emelie Starrin, Jannica Fernström och John Hickey. Helena Persson kunde tyvärr inte rida. Pontus Westergren kunde rida med hade ingen häst att starta i lagklassen.

Men som vanligt så är alla problem till för att lösas, så det var bara att börja jaga häst till Pontus. På onsdag innan tävling fick jag via fantastiska vänner tag på en häst som René Fluck kunde tänka sig att låna ut. Pontus red hästen nere på Söderntörn, hoppade en förklass på lördag med fyra fel, och red sedan hästen i lagklassen på söndag i 1.40. Cureasand startade sin första 1.40 i livet med piloten Pontus på ryggen och gick felfritt. Laget slutade på 4:e plats och vi gick tyvärr inte vidare till Strömsholm. Men vi tar nya tag till nästa år och satsar mot Falsterbo.

Jag vill passa på att tacka alla er som red i laget, Malin och Pontus som hoppade in som lagledare när jag inte kunde vara på plats!

And John, you are the best.

Sist men inte minst vill jag tacka René Fluck som lånade ut en häst till vår klubb.

Vid tangenterna
Lagledare Anne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *