Öland

Hej! Mitt i semestern nu. Jag har haft väldigt mycket att göra innan semestern. Blir så otroligt stressad över att åka iväg om jag ska vara ärlig. När vi åkte till London i våras började jag gråta på flygplatsen. Japp, är för gammal för att göra så. Men Saidies bortgång tog så fruktansvärt hårt på mig. Och alla dessa problem som uppkommit därefter har inte gjort saken bättre… Mitt kontrollbehov är gigantiskt och jag får sjukt ont i magen av bara tanken att jag ska åka ifrån hästarna.

Nu är jag dock på Öland igen. I söndags var det ett år S dog på operationsbordet och jag fick beskedet på morgonen efter. Jag grinade som ett barn i söndags, igen. Kan inte riktigt acceptera det men man blir ju tvungen. Hur mycket jag än önskar så kommer hon inte att komma tillbaka.

Jag har haft samma säng här på Öland i alla år. Men nu har jag bytt. Dålig energi och fruktansvärda minnen i min gamla säng. Hoppas ju på en vändning, börjar med att byta säng. Måste tänka positivt och framåt. Jag har fantastiska tjejer på hemmaplan som ser efter hästarna och det känns bra i alla fall. Ska försöka slappna av och njuta lite.

saidie sundsval

vinter16 001Saknar dig min fina prinsessa <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *