Back again

Hej!

Var ett tag sedan sist… Jag jobbar så himla mycket nu! Det är fortfarande som fastighetsvärd och har även tagit över den ekonomiska biten för fastighetsbolagen och byggfirman. Plus att jag roddar runt stallet med 26 boxar varav 6 egna hästar och resten inackorderingar. Tack och lov har jag fantastisk hjälp av Sandra och Moa som håller ordning på hästar och stall. Annars skulle det aldrig gå.

Jag har börjat tävla lite mer nu också efter min och hästarnas extremt långa svacka. Som ni vet så föll jag och allt runt omkring mig som ett korthus när Saidie dog. Men det känns för första gången lite bättre nu. Lina är på gång igen och det gör mig så otroligt lycklig! Vi hoppade en 1,35 förra helgen och trots att det var länge sedan sist så seglade hon i mål felfritt och vi slutade på 5:e plats. Jag hoppas att vi kan fortsätta hålla hennes lungor under kontroll så vi kanske kanske kan starta ändå lite större klasser till våren. Hoppas!

I övrigt så flyter det på. Whoopsi har startad pay and jump och ska göra sin första riktig tävling på över ett år nästa helg i Södertälje. Bionzo och Corrida rids också men ska inte starta någonting mer i år, utan kommer att matchas inför nästa säsong. Adde har hoppat många felfria 1,30-klasser nu och ska starta på Södertälje nästa helg för att sedan trappas ned lite efter en lång säsong. Bella har börjat hoppa lite med ryttare nu och hon är lika fantastisk som sin mor, gud vad jag gillar henne! 2-åringarna går fortfarande på lösdrift men kommer att ridas in efter årsskiftet. Blir spännande att få hem dem och löshoppa lite så småningom. Även vårat föl Flora går på lösdrift, men inte i Nykvarn som de andra, utan i Blekinge eftersom hennes mamma Hermione nyligen såldes dit.

Vi har också sålt en häst. Fina Sera (e. Ci ci senjor – svårklass-stoet Barcelona – Briar) bor numera i Gävle och ska fortsätta sin karriär som hopphäst där. Som jag skrivit tidigare måste vi dra ner på antalet hästar. Jag behöver ha färre för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Det mesta är väl till salu till rätt pris förutom Lina och Flora.

Det var väl ungefär så som läget ser ut nu. En tävling kvar för i år och det är dessutom en av mina favorittävlingar – Södertälje! Lina, Adde och Whoopsi åker dit. Ska bli superkul! Moa har inte tävlat på över ett år, så känns extra kul att tävla tillsammans igen. 

sera

Fina Ci Monserrat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *