Äntligen framgång!

Jag fick ett jättebra avslut på 2016! Så kul efter 1,5 år i konstant motvind. Det kändes fantastiskt att både Adde och Lina gjorde sin bästa tävling på väldigt länge när Södertälje hade sin nationella hösttävling förra helgen. Härlig motivationskick inför nästa säsong!

Adde hoppade först en 1,20 med 0 fel och därefter fick han debutera 1,35 och gjorde det så himla bra. Ett nedslag blev resultatet och jag var verkligen jättenöjd med honom! Min vildhäst som sakta men säkert faktiskt utvecklas åt rätt håll. Film på rundan finns på hemsidan.

Lina var också superfin. Felfri i både 1,20 och 1,35. Hon kvalade sedan till silverfinalen där den italienska banbyggaren bjöd på en lång och klurig bana. Jag fick tyvärr ett nedslag, redan på hinder 4 vilket gjorde att jag kunde spätta på och få en bra tid. Sagt och gjort och det räckte till en 5:e-plats eftersom klassens 35 starter bara fick 4 felfria. Och vi lyckades hoppa i mål på den snabbaste tiden i grunden. Jättekul att hon är i fin form igen! Jag hoppas att vi kan bibehålla det och starta lite svårare klasser till våren.

Vi har vet-checkat alla hästar också OCH ALLA FICK TUMMEN UPP! Trodde knappt att det var möjligt efter vårat kämpiga 2016, men jodå. Kanske vänder det nu. Känns härligt att ha fyra otroligt fina tävlingshästar under nästa säsong (Lina, Adde, Bionzo och Corrida) + en liten rodeo-räka som ska göra sin livs första start till våren (Bella).

HAPPY. HAPPY. HAPPY. HAPPY. HAPPY.

img_3982

Åh hur fin är han inte <3 <3

img_3970

Och så världens finaste häst som fick en stor grön rosett sista dagen! Full support med representanter från både Haninge Anchors och Hammarby hockey och så bästa pappa förstås! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *