Dressyrekipage Häst

Här publicerar vi bilder och information om våra dressyrekipage. Skicka gärna in en bild på dig och din häst med en kort presentation till frida_f_89@hotmail.com.

 

Robin Forsfält

Spira

Robin är 21 år och rider 7 åriga Spira sedan våren 2013. Spira är ett sto efter Figaro R/ Briar. Hon är nästan 1,80 i mankhöjd och har väldigt långa ben att hålla reda på.  Målet under 2016 är att tävla Msv B och kvala till Msv A.

Paulina Harsem

Isabelle Harsem

Kim Stormgaard

kim

Jag har hästarna Darelight 8år e. Dionysos och Dawnlight 7 år e.Quaterback. Jag har fött upp och ridit in båda själv. Efter en väldigt lång berg- och dalbana är vi äntligen friska, tränar och ute och tävlar.
Darelight är en mycket klok och snäll valack som alltid gör sitt bästa. Vi har kvalat till Msv B, så planen till hösten är att lära sig byten.
Dawnlight är en mycket känslig prinsessa som gillar att visa upp sig. I år har vi tillsammans tävlat LA:3 med fina procent. Målet till i höst blir att få henne avspänd till utomhustävlingar och ev till slutet av säsongen starta en Msv C.

Jennifer Hallsenius

Linda Öhrn Lernström

Linda

Jag heter Linda Öhrn Lernström är 32 år och jobbar med media och bor norr om Stockholm.
Jag håller till på Nibble Gård som ligger i Vaxholm. Jag har hästen Scheherazade som är född 2004. Henne delar jag med Charlotte Debong som också tävlar för Årsta-Runsten. "Sessan" är ett PRE-sto och har placeringar i MSVC och satsar nu vidare i MSVB-klasser. Tränar gör vi för tyske Hubertus Zedtwitz en gång i månaden, och annars för Martin Ågevall och Pernilla Jennesätter. "Sessan" har en son som heter Don Larson som också tävlar för Årsta-Runsten tillsammans med Ulrika Dolkow. Tillsammans var de båda med och vann Allsvenskan div 2 våren 2016.
Förutom "Sessan" har jag också en jättefin unghäst som heter Grace Kelly (Highcruiser-Zuidenwind).

Ulrika Dolkow

IMG_2895

Larson är 8 år med spansk mor och tysk far! Väldigt spännande blandning.
Vi har hängt i 1 1/2 år ! Fick frågan av hans uppfödare och tillika ägare Helena Savander om jag kunde tänka mig att sätta i gång honom efter en långvarig skada januari 2015 och jag blev kär och numera tränar vi mot obestämt mål,,( fast tänk att få tävla GP) och i våras introducerades han för lite tävling, vi vann Div II dressyren tillsammans med två andra duktiga klubbmedlemmar och blev färdig kvalad för MSV B här tidigare i vår!
Vi hoppas på hållbarhet, härliga träningspass och att ha fortsatt roligt på tävlings banorna i framtiden. Vi är nya i klubben!!

Elin Gustafsson

Annika Nilsson

Emmelie Löf

Agneta Adolfsson

Anna-Lena Sventelius

ANNA_LENA_04

Anna-Lena Sventelius och valacken Chantino, f 2001, står på Jursta Gård sedan våren 2015. Ekipaget tränar regelbundet för Anna Österberg och Martin Ågevall och debuterade Msv C:1 våren 2016.

Aron Hellsten

Cassandra Appelgren

Cecilia Göransson

IMG_0120

Cecilia rider Fiston d'Elzenwalle som är en 11 årig valack 173 cm efter Chin Chin - Atlet Z. Efter en lång och krokig väg har vi kommit ut på tävlingsbanorna och målet är att fortsätta utvecklas. Nivån i dagsläget är LA på väg mot MSV.

Charlotte Brunius

Charlotte Debong

Emma Sandberg

Esther Grönlund

Frida Forsfält

Happy

Frida rider 5-åriga Happy for U sedan våren 2014. Happy är en valack efter Bocceli/First Wish. Målet under 2016 är att komma ut på tävlingsbanorna.

Jane Hindersson

Katrin Wannerek

Kristina Yokota

Lisa Jäderlund

Malin Blomquist

Malin Lindström

Sarah Folkesson

Thea Wuopio-Mogestedt

Vera Janlert