Ekipage

Här presenterar vi våra ponnyekipage i klubben.

Vill du vara med på sidan? Skicka ett mail till frida_f_89@hotmail.com med en liten presentation av dig och din ponny och bifoga gärna en bild också.

Daniela Prodanovic och Cordon Rouge

DaniellaGordon

Daniela är 12 år, Cordon är en D-ponnyvalack 18 år som har tidigare har tävlat medelsvår hoppning. Daniella har även ett C-ponny sto, Ida som är född 2003, som är under utbildning. Daniellas mål är att under året tävla på LA-nivå med gott resultat på Godon.

Emma Ödlund och Elphins Roquefort RP 174

Elphins Roquefort

Elphins Roquefort är en hingst född 2007 som är Emmas tävlingskompis i både hoppning och dressyr. Rocky, som han kallas, är en fantastisk snäll och väluppfostrad hingst. Som 3-åring fick han dubbel-diplom med höga 53 poäng i både hoppning och dressyr. Samma år vann han Riksfinalen med 9 poäng på samtliga gångarter. Som fyraåring vann han bruksprovet. Nu ska han och Emma förhoppningsvis utvecklas och komma så långt som möjligt.

Emma Ödlund och Nidorino

Nidorino

Nido är en c-ponnyvalack född 2005 som Emma tävlar i dressyr. Han har framför allt ett väldigt fint steg och en enormt reglerbar galopp. 2011 och 2012 ägnades till stor del åt dressyr och det har gått väldigt bra.  Målet för 2013 är att starta och bli stadig på LA-nivå. Nido är en otroligt snäll och trevlig ponny som älskar att bli ompysslad och att busa i hagen med sina kompisar. Nido är en korsningsponny från Gotland.

Julia Lindqvist och Tequila

Julia Lindqvist är född 1996 och tävlar sin D-ponny Tequila i dressyr. Tequila eller "Quila" som han kallas är en tysk ridponny född 2002.  Han är en mycket känslig  fuxvalack med mycket nerv och stor potensial!  I sommar har Julia haft honom i 2 år. Dom började tävla våren -09 och var med i allsvenskan DIV 2.  Julia & Quila ingår i DIV 1 laget våren 2010.

Kally Hansson & Delago, Mr Boy

Kally är född -97 och har två ponnier från Tyskland som är köpta med hjälp av Fredrik Böhling. Den ena är en mycket välutbildad hingst som hade gått i pension, han heter Delgado och blir en bra läromästare. Den andra är en 6 åring som heter Mr Boy.

Lee Fredriksson och Electra

Electra är född 00 och Lee är född 94.
Dom satsar på att rida nationellt till hösten.
Lee ingår i DivI laget våren -09.

Miranda Iderfors-Widell & Valentin

M o V framridning

Valentin är en D-ponny val född-01, e. Vermont RP 133
Han är en känslig och ambitiös ponny med stor kapacitet. Miranda och Valentin är med i Knytkalasets Plantskola. I år vill de göra sitt bästa på SM och kvala till Globen küren.

Nathalie Ohlson och Axxas Goldiva

nathalie

Nathalie är född 2001 och har ridit Axxas Goldiva ("Diva") sedan sommaren 2012. Diva är ett fuxsto född 2003 med mycket nerv men med ett hjärta av guld, försöker alltid göra sitt bästa och gillar att arbeta och visa upp sig.
Ekipaget tävlingsdebuterar nu 2013 i klubbens Div III-lag. De har tidigare endast startat klubbtävlingar, upp till LB, där de har vinster i samtliga starter. Målet innan 2013 är slut är att starta LA.

Sofia Andersson & Bonzai

Bonzai

Sofia är född -99 och tävlar sin C-ponny Bonzai som är född 2001. Dom har ridit och tränat ihop sedan juni 2010 och tränar regelbundet för Fredrik Böhling. Sofia och Bonzai tävlar just nu på LB nivå men ska starta LA till sommaren. Målet är att vara med i Div 2 laget till hösten.
Bonzai är en fantastisk ponny med ett hjärta av guld och som alltid vill vara sin ryttare till lags. Han är en riktig sagoponny enligt Sofia.

Viktoria Abrahamsson och Kira

Viktoria är född 1993 och började rida för tränare år 2007. Kira och Viktoria hann med en lokaltävling år 2008 och det var midsommarcupen.

Kira är ett sto som är född 2002 och är ett trevligt sto men inte så utbildad ännu. Målet 2009 är att rida så mycket lokalt som möjligt LC-LB.